nyheds-banner

Prismærker – Gør friske varer endnu mere "pulserende"

I de senere år er elektroniske prisskilte gradvist dukket op i store supermarkeder og er blevet populære i ferskvarebutikker.Eksklusive mønstre kan designes i henhold til typerne af grøntsager, frugter og andre produkter.Dette uddyber ikke kun forbrugernes opmærksomhed på råvarer, men øger også købsraten.Elektroniske prisskilte kan også ændre skrifttypestil, størrelse og mønster og bruge lyse, levende farver til at tiltrække forbrugernes opmærksomhed på salgsfremmende oplysninger.Elektroniske prisskilte er et smart alternativ til papirskilte.De kan angive produktets pris og forskellige nøgleparametre og kan nemt opdateres med blot et enkelt klik på cloudserviceplatformen.

Elektronisk prisskilt – dynamisk video, mere levende visning Brug af dynamisk video til at fremvise produkter kan forbedre kundens første indtryk.Opbyg kundernes tillid ved at kombinere dynamiske annoncer med virkelige scenarier.

Ifølge dataanalyse kan elektroniske prisskilte effektivt øge salget med 15-30 % sammenlignet med statiske prisskilte. Elektroniske prisskilte – daglig åbning, kampagneinformation til enhver tid Elektroniske prisskilte kan automatisk ændre priser og opdatere i realtid på forskellige tidspunkter dagens.

Dette gør det muligt for kunder i butikken med det samme at se forskellige kampagner og rabatter, hvilket sikrer friskhed og samtidig reducerer spild. Elektronisk prisskilt – omkostningsbesparelse, engangsinvestering Det elektroniske prisskilt har et stort antal godkendte materialer, som kan opfylde de forskellige behov hos kunder, og behøver ikke at blive fotograferet og opdateret ofte.De kan frit justere priser og vise produkter efter systemet.Sammenlignet med traditionelle POP-skærmrekvisitter har elektroniske prisskilte virkelig opnået omkostningsbesparelser og behøver ikke at blive udskiftet ofte.

Guangzhou Kaizheng Display Products Co., Ltd., som en af ​​de tidligste producenter af elektroniske prismærker i Kina, har sit eget R&D-team og leverer en række elektroniske prismærker.Har tjent mange kendte indenlandske og udenlandske kædesupermarkeder.Guangzhou Kaizheng Display Products Co., Ltd., som din ekspert i supermarkedsforsyninger, leverer one-stop-service til åbning af supermarkeder.Du er velkommen til at forhøre dig.


Indlægstid: Aug-03-2023